Malerier til stuen

Malerier til stuen

Er I på udkig efter malerier til stuen? Store, farverige, eksplosive malerier? Så er I kommet til det rigtige sted!

Jeg malerier abstrakte malerier ikke bare til stuen – men til hele hjemmet. Størrelserne er typisk 100×100 cm, 100x120cm eller 120x150cm. Motiverne er abstrakte, men med et hint fra hverdagen, som jeg ofte ynder at give et lille tip om i maleriets titel.

Hvilke malerier skal du vælge til stuen?

Malerier til stuen – husets helligste – må typisk godt have en vis størrelse. Maleriet over sofaen eller spisebordet kan være med til at skabe et visuelt (men ubevist) samlingspunkt i rummet, hvis det ellers vælges med omhu.

Når du bestiller et maleri hos Symbolik, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Det kan være vanskeligt at få maleriets sande natur frem i fotos, så hvis du får en anden “”live”-oplevelse af maleriet, finder vi altid en løsning. Store malerier til husets opholdsrum skal give den helt rette fornemmelse i maven – så du må ikke være i tvivl.

Store eksplosive malerier til de “sterile” nordiske hjem

Nordisk indretning har de seneste årtier været præget af store hvide eller ensartede, clean flader – og minimalisme. Hyggen er der også plads til – men grundlæggende er de nordiske/skandinaviske hjem ofte en god kulisse for store eksplosive malerier, – da de virkelig får lov til at “lyse op” i den sterile minimalisme. Jeg nyder selv at “reservere” rummets største væg til et enkelt stort og markant abstrakt maleri. Eller to i samme størrelse.

Lidt at skifte imellem

Som kunstner er jeg så privilegeret, at vores hjem er proppet med mine egne og døtrenes malerier. Så vi kæmper (lidt) om levere malerier til stuen. Men det bedste er faktisk netop, at vi får lov at skifte lidt ud. Jeg har altid selv nydt at have et lille maleri-lager, så vi ofte kan lave udskiftninger i husets mest besøgte hjem. Et stort maleri kan ændre et rums fremtoning markant og skabe følelsen af enorm fornyelse og glæde ved at opleve stuen, spisestuen eller for den sags skyld køkkenet på ny.


Se mine abstrakte malerier her