Malerier til salg

Fri levering til DK-adresse på 3-5 hverdage

Velkommen til mit online galleri, hvor jeg har mine abstrakte malerier til salg. Malerierne kredser om hverdagens symboler, rutiner og – livet vi lever.

Se min malerier i shoppen her eller læs videre…

Malerier til salg 3
Malerier til salg

Her på hjemmesiden er alle malerier til salg (skulle de netop være solgt eller reserveret, vil det fremgå af beskrivelsen). Hvis du er interesseret i et maleri, er du i øvrigt meget velkommen til at skrive/ringe til mig og aftale et tidspunkt for et besøg, hvor du ser malerierne live.

Du må også meget gerne gøre brug af returretten og på den måde “prøve maleriet af” i dit hjem eller i din virksomhed – helt uforpligtende (du skal dog selv betale for eventuel returtransport, og er maleriet blevet indrammet / sat i svæveramme, kan den del af beløbet ikke returneres).

Med andre ord – malerier til salg, frit leveret uden fordyrende mellemled – og med fuld returret.

Salg af store abstrakte malerier – inspireret af hverdagen

Jeg maler intuitivt og med stor energi! Typisk med en følelse eller en oplevelse i kroppen. Og den skal ud! Den skal på lærred, så jeg kan forholde mig til den, vise den frem og snakke med andre om den.

Jeg elsker store lærreder. Selv er jeg 2 m høj, så måske er der en sammenhæng dér 🙂 Men faktisk handler det mere om, at jeg elsker store farveflader, og så elsker jeg at få sceneplads.

Jeg elsker at se de smukke og stilede/kliniske skandinaviske hjem blive plastret til med vilde farver på malerier fra loft til guld. Det skal ikke være så kedeligt det hele… , nu løb det af med mig. Maleriet skal selvfølgelig passe ind i “rammerne”, men jeg ville ønske at flere ville kaste sig ud i større og mere vovede værker.

Malerier til salg – men hvad med priserne?

Dyrere end et masseproduceret print – men fornuftigt niveau for unik kunst. Mit prisniveau ligger sådan lidt praktisk set dér, hvor jeg dækker omkostningerne ind til gode kvalitetslærreder og akrylmaling med høj pigmentkvalitet. Derudover bruger jeg mange timer (og dage) på malerierne.

Fri levering i hele DK

Jeg har fri levering i hele DK på alle malerierne. I nogle tilfælde kigger jeg selv forbi – men ellers vil de blive sendt af sted med fragtmanden. Ikke to malerier er ens, så hvordan prissætter man det unikke?

Ved salg af malerier online står man som køber ikke engang overfor den ægte vare – men blot en skærm. Kære læser – grundlæggende tror jeg, du for det første skal have en god mavefornemmelse / følelse, når du ser motivet / maleriet. Og så må vi bare indrømme, at der er en vis del gambling involveret. Rammer maleriet plet – eller skal det retur. Uanset hvad, har du valget, og jeg håber, du vil kaste dig ud i det.

Akryl på lærred

Jeg arbejder primært med akryl på lærred – men elsker at bruge alt andet en pensler. Fx er jeg for tiden ret glad for en dejskraber, spatel og ikke mindre fingrene. Derudover elsker jeg at se vandets naturlige vildskab og effekt på farverne og materialet.

Malerier til salg online – giver det mening?

Hvordan kan man sælge en vare på nettet, der er SÅ ultra visuel, oplevelses- og følelsesorienteret? Et maleri er ikke bare 2D. Det har struktur, tyngde, glans, historie og så uendeligt meget mere, som man formentlig først opdager efter mange timers direkte beskuelse.

Nå, men du har besluttet dig for at finde malerier til salg på nettet – så hvad gør du? Først og fremmest synes jeg det er vigtigt, at der er rigtig god dokumentation. Og her mener jeg visuelt materiale. Er der minimum en håndfuld gode fotos fra forskellige vinkler, i forskelligt lys, i forskellige sammenhænge, mm, Er der evt. en video af maleriet. Alt dette er med til at sikre dig, at du ikke ender med at modtage et helt andet maleri, end du så på skærmen.

Skal maleriet hænge “råt” på væggen?

Hvis du planlægger at hænge malerier “råt” på væggen uden indramning / svæveramme, er det også vigtigt at have billeder fra siden. Det kan være meget forskelligt, hvordan kunstneren arbejder med finish på siden af lærredet / blindrammen. Men hænger et maleri uden ramme på væggen, kan siderne have ret stor indflydelse på det samlede udtryk.

Du kan erhverve dig malerier på nettet via mange typer af sites. Udover kunstnernes egne hjemmesider / webshops, er det rigtig skønt at gå på opdagelse via sociale medier. Fx via en emnesøgning på Instagram. Det samme gælder Pinterest. Ellers kan du ramme den private sælger direkte via Den Blå Avis, som vi jo efterhånden alle kender. Der findes også auktioner som Laritz.com og sites, der samler kunstnerne som fx Last Touch.

Emneord: “Abstrakte malerier“, “malerier til salg“, “malerier til stuen

Har du lyst til at se mine malerier, håber jeg, du vil klikke dig videre her:

Abstrakte malerier

Herunder kan du se et udsnit af de malerier jeg har til salg.
Jeg håber, du vil klikke dig videre og se flere af mine malerier her.

Og pludselig var de væk - abstrakte malerier 150x150 cm
Til salg
150x150x2cm

Og pludselig var de væk

10.000 kr.
inkl. levering
Køb / Vis maleriet →
Abstrakte malerier malerier til salg
Meningen med det hele - abstrakte malerier 130x170 cm
Til salg
130x170x2cm

Meningen med det hele

9.000 kr.
inkl. levering
Køb / Vis maleriet →
Abstrakte malerier malerier til salg
Generationsbroen - abstrakte malerier 80x80 cm
Til salg
80x80x2cm

Generationsbroen

3.000 kr.
inkl. levering
Køb / Vis maleriet →
Abstrakte malerier malerier til salg
Introvert ekstrovert studievært - abstrakte malerier 200x140 cm
Til salg
200x140x2cm

Introvert ekstrovert studievært

12.000 kr.
inkl. levering
Køb / Vis maleriet →
Abstrakte malerier malerier til salg
Magien er størst, når passionen kommer først - abstrakte malerier, 200x140 cm
Til salg
200x140x2cm

Magien er størst, når passionen kommer først

12.000 kr.
inkl. levering
Køb / Vis maleriet →
Abstrakte malerier malerier til salg
Da jeg startede en boghandel - abstrakte malerier 250x120 cm
Til salg
250x120x2cm

Da jeg startede en boghandel

11.000 kr.
inkl. levering
Køb / Vis maleriet →
Abstrakte malerier malerier til salg

Malerier til salg
– leveres gratis og direkte til din dør inden for 3-5 hverdage

  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier