Malerier til salg

Malerier til salg


Velkommen til mit online galleri, hvor jeg har mine abstrakte malerier til salg. Malerierne kredser om hverdagens symboler, rutiner og – livet vi lever.

Her på hjemmesiden er alle malerier til salg (skulle de netop være solgt eller reserveret, vil det fremgå af beskrivelsen). Hvis du er interesseret i et maleri, er du i øvrigt meget velkommen til at skrive/ringe til mig og aftale et tidspunkt for et besøg, hvor du ser malerierne live.

Du må også meget gerne gøre brug af returretten og på den måde “prøve maleriet af” i dit hjem eller i din virksomhed – helt uforpligtende (du skal dog selv betale for eventuel returtransport, og er maleriet blevet indrammet / sat i svæveramme, kan den del af beløbet ikke returneres).

Med andre ord – malerier til salg, frit leveret uden fordyrende mellemled – og med fuld returret.

Malerier i shoppen…

Salg af store abstrakte malerier – inspireret af hverdagen

Jeg maler intuitivt og med stor energi! Typisk med en følelse eller en oplevelse i kroppen. Og den skal ud! Den skal på lærred, så jeg kan forholde mig til den, vise den frem og snakke med andre om den.

Jeg elsker store lærreder. Selv er jeg 2 m høj, så måske er der en sammenhæng dér 🙂 Men faktisk handler det mere om, at jeg elsker store farveflader, og så elsker jeg at få sceneplads.

Jeg elsker at se de smukke og stilede/kliniske skandinaviske hjem blive plastret til med vilde farver på malerier fra loft til guld. Det skal ikke være så kedeligt det hele… , nu løb det af med mig. Maleriet skal selvfølgelig passe ind i “rammerne”, men jeg ville ønske at flere ville kaste sig ud i større og mere vovede værker.

Eksempler på malerier til salg her i mit online galleri

Malerier til salg – men hvad med priserne?

Dyrere end et masseproduceret print – men fornuftigt niveau for unik kunst. Mit prisniveau ligger sådan lidt praktisk set dér, hvor jeg dækker omkostningerne ind til gode kvalitetslærreder og akrylmaling med høj pigmentkvalitet. Derudover bruger jeg mange timer (og dage) på malerierne.

Fri levering i hele DK

Jeg har fri levering i hele DK på alle malerierne. I nogle tilfælde kigger jeg selv forbi – men ellers vil de blive sendt af sted med fragtmanden. Ikke to malerier er ens, så hvordan prissætter man det unikke?

Ved salg af malerier online står man som køber ikke engang overfor den ægte vare – men blot en skærm. Kære læser – grundlæggende tror jeg, du for det første skal have en god mavefornemmelse / følelse, når du ser motivet / maleriet. Og så må vi bare indrømme, at der er en vis del gambling involveret. Rammer maleriet plet – eller skal det retur. Uanset hvad, har du valget, og jeg håber, du vil kaste dig ud i det.

Akryl på lærred

Jeg arbejder primært med akryl på lærred – men elsker at bruge alt andet en pensler. Fx er jeg for tiden ret glad for en dejskraber, spatel og ikke mindre fingrene. Derudover elsker jeg at se vandets naturlige vildskab og effekt på farverne og materialet.

Giver det mening af sælge malerier online?

Hvordan kan man sælge en vare på nettet, der er SÅ ultra visuel, oplevelses- og følelsesorienteret? Et maleri er ikke bare 2D. Det har struktur, tyngde, glans, historie og så uendeligt meget mere, som man formentlig først opdager efter mange timers direkte beskuelse.

Nå, men du har besluttet dig for at finde malerier til salg på nettet – så hvad gør du? Først og fremmest synes jeg det er vigtigt, at der er rigtig god dokumentation. Og her mener jeg visuelt materiale. Er der minimum en håndfuld gode fotos fra forskellige vinkler, i forskelligt lys, i forskellige sammenhænge, mm, Er der evt. en video af maleriet. Alt dette er med til at sikre dig, at du ikke ender med at modtage et helt andet maleri, end du så på skærmen.

Skal maleriet hænge “råt” på væggen?

Hvis du planlægger at hænge malerier “råt” på væggen uden indramning / svæveramme, er det også vigtigt at have billeder fra siden. Det kan være meget forskelligt, hvordan kunstneren arbejder med finish på siden af lærredet / blindrammen. Men hænger et maleri uden ramme på væggen, kan siderne have ret stor indflydelse på det samlede udtryk.

Du kan erhverve dig malerier på nettet via mange typer af sites. Udover kunstnernes egne hjemmesider / webshops, er det rigtig skønt at gå på opdagelse via sociale medier. Fx via en emnesøgning på Instagram. Det samme gælder Pinterest. Ellers kan du ramme den private sælger direkte via Den Blå Avis, som vi jo efterhånden alle kender. Der findes også auktioner som Laritz.com og sites, der samler kunstnerne som fx Last Touch.

Emneord: “Abstrakte malerier“, “malerier til salg“, “malerier til stuen

Har du lyst til at se mine malerier, håber jeg, du vil klikke dig videre her:

Abstrakte malerier