Tanker skaber følelser

Af Thomas Jacobsen
120 x 150 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

Solgt

Kan du se den store faretruende tyr, der prustende står foran dig klar til at kamp … eller er det bare dine egne tanker, der har skabt den? Prøv at række hånden ud.

Tillad mig at henlede opmærksomheden på, at mange udfordringer og bekymringer her i livet skyldes vores egne tanker og forestillinger om virkeligheden – ikke selve virkeligheden (hvis sådan én altså findes). Vi “glemmer” ganske enkelt at undersøge sagen.

Tankerne skaber følelser, og så begynder det sådan “ægte” at kunne mærkes i hele kroppen. Nu er vi helt sikre på, at truslen står derude – også selvom den udelukkende er skabt af VORES HELT EGNE tanker. Din helt egen lokale virkelighed er skabt.

Slap lidt af, lad verden gå sin gang og indse at meget af det, du går og føler, i virkeligheden kun har én skaber … dig.

Akryl på lærred.

(Tak for inspiration til en vis hr. Banks)

Ikke på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.