Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Sad beige baby har fødselsdag

150 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg bor sammen med to sprog-magneter, der ugentligt tiltrækker nye udtryk og serverer dem som en delikat “side dish” til aftensmaden. Ad den vej har jeg fundet ud af, hvad fænomenet “sad beige baby” dækker over. Her kommer den banebrydende forklaring – og løsning.

En “sad beige baby” repræsenterer tilsyneladende en forstyrrelse. En forstyrrelse der .. er ens baby.

Det strømlignede liv og skønne hjem er indrettet. Alle farver, former, dimser, møbler og gøremål spiller bare fantastisk sammen. Selv manden er begyndt at rette ind. Men hvad sker der så? Så kommer baby! Og baby passer IKKE ind i designet!

Løsning er ifølge sad-beige-baby-forældrene, at babys tøj, værelse, legetøj, møbler og ikke mindst Instagram-billeder bare skal være beige. Så passer det hele nemlig sammen – og verdensordenen er ikke forstyrret.

Som en farvernes ambassadør er det nu, jeg vil tillade mig at gøre oprør og skabe kaos i sad-beige-baby-hjemmene. Maleriet er hermed en fødselsdagsgave til alle de små sad beige babies derude, der efter det første leveår må være temmelig farvehungrende. Tillykke til jer – og hils mor og far og sig, at der er flere malerier på vej.

Ps, I gør det i øvrigt godt derude, kære forældre.

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier