Roser er røde, gajoler er blå

Af Thomas Jacobsen
100 x 140 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

Solgt

Det er da sådan, den går, … ikke? Uanset set hvad, synes jeg, vi skal have mere poesi tilbage i hverdagen – måske endda lidt Gajol-filosofi.

Jeg kan godt li’ hverdagspoesi. Altså den poesi, hvor man kan rumme at se det skønne i det “almindelige” – og udtrykke det. I virkeligheden er det dét, jeg gør med mine abstrakte malerier.

Det er skønt, når vi – mænd, kvinder, børn og voksne – tør udtrykke os poetisk og abstrakt (der er nok barske og konkrete realiteter her i verden). Måske endda lidt højtideligt med følelser og sår’n. Det er en stor kvalitet, hvis du spørger mig.

En hyldest til alle jer, der tør snige lidt poesi ind i hverdagen!

Akryl på lærred.

Ikke på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.