Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Onkel Mads har været i Hollywood

200 x 140 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Som vi nysgerrige typer plejer at sige, “kunne jeg ikke undgå at overhøre” samtalen mellem den unge mor og hendes tre (måske to, men det lød som tre) børn i supermarkedet.

Faktisk havde vores veje krydset et par gange under indkøbsturen. Både henne ved pålæg og nede ved mælkekøleren. Og lad mig sige det lige ud – de børn ville gerne have en mælkesnitte. De ville egentlig gerne have næsten alt, hvad de fik øje på. Og det var ikke så lidt.

På en skala fra 1-5 over hvor presset man som småbørnsforældre kan være i et supermarked, var denne mor stille og roligt ved at snige sig op på en solid femmer. En tilstand man før har set kamme over i fuld nedsmeltning.

Det lille team (mor og børn) når frem til kassebåndet, og nu tager det fart. Her er der VIRKELIG meget slik, man kan tigge og plage om. Og da ældste datter ser ugebladene med de vanvittige overskrifter, kommer spørgsmålet: “Mor, har du været i Hollywood?”.

På det tidspunkt kunne mor ikke have været længere fra Hollywood. Alle i køen holdt nu vejret. Ville hun bryde sammen? Havde hun mon været i Hollywood? Pleeeeeease, sig du har været i Hollywood!

Svaret kom relativt hurtigt: “Nej, Onkel Mads har været i Hollywood”.

Misundelsen og afmagten var tydelig.
Onkel Mads som altid vælger den nemme og “fancy” vej. Onkel Mads som bare render rundt og nyder livet. Onkel Mads som valgte Hollywood fremfor REMA 1000. Man skulle have gjort som Onkel Mads.

Varerne blev pakket, og det lille shopping-team forsvandt ud af døren. Godt gået kære hverdagens helt. Livet er ikke altid som i Hollywood og i ugebladene. Livet er her og nu – på godt og ondt. Lev det, nyd det – og start med at købe en mælkesnitte til ungerne næste gang, du handler 🙂

Akryl, oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier