Om onsdagen danser vi i køkkenet

Af Thomas Jacobsen
120 x 150 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

Solgt

Tak for lån af sætning! Du gav mig den forleden, og når du ser titlen på dette maleri, ved du det også 🙂

Om onsdagen danser du med kæresten i køkkenet. Det er et skønt billede på hverdagsromantik og en insisteren på at holde gang i hjulene og parforholdet. Jeg er helt vild med det!

Når det bliver onsdag skubbes spisebordet til side, og så får den ellers bare gas på “dansegulvet”. Det er da for fedt! Men hvorfor ikke, når man har lyst – eller hver dag? – ville de misundelige kritikere sige. Jamen det skal man da også, hvis man har lyst. Her er tingene bare sat en smule i system, og det er der intet i vejen for, når det er i romantikken og hverdagsfestens tegn.

Kæmpe respekt og applaus til dig og kæresten – og til alle jer andre derude, der engang imellem skubber spisebordet til side til fordel for en polka!

Akryl på lærred.

Ikke på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.