Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Og pludselig var de væk

150 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

10.000 kr.

Det er den tid på året, hvor familier mødes. Taler skrives. Sange dribles i mål. Noget inde i hovedet rimer – andet gør ikke.

Sommerfugle i maven flyver i flok. De er ved at være mange nok. Spændingen er stor. Hvad siger mon far og mor.

Når familie og venner sætter kryds i kalenderen, er jeg taknemmelig. Der er reserveret tid til et “os”, som alt for sjældent får lov at leve. Tid til flersomhed. Og lige dér, hvor kalenderkrydset modigt er sat, er der ikke plads til andet.

Og pludselig var de væk.
Som en sitrende graviditet, der bliver til barnet, som alt for hurtigt bliver til ungdommen, der før vi er klar vinker farvel fra flyttebilens nedrullede vindue.

Lige dele euforisk lykke og afsavn trænger ind i kroppen og blander sig med uendeligt indtag af kulinariske skulderklap.

Fester går. Fester kommer. Nu glæder jeg mig bare til endnu en sommer.

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

1 på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier