Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Ønsket

100 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Har du også et ønske, du er bange for at realisere?

Jeg åbnede døren ind til øvelokalet på Holstebro Musikskole. I hjørnet stod – ET TROMMESÆT! Jeg havde bygget mine egne derhjemme af grydelåg, potter og puder. Så det mørkerøde Yamaha-sæt i hjørnet var lige ved at slå benene væk under mig. Jeg stivnede, men fik alligevel sagt pænt goddag til musiklæreren.

Nu sker det, tænkte jeg. NU NU NU!!! Om et par minutter sidder jeg og tæsker løs på et vildt fedt trommesæt.

De gav mig en øveplade og en marimba.

Den lader vi lige hænge lidt i luften…

En øveplade er en – ja, en plade. Man kan slå løs på den uden at forstyrre omverdenen synderlidt. Og hvis man bliver rigtig god, kan man komme i garden og gå med i optog på gågaden. Man får en fin uniform (i mit tilfælde karrygul) og en meget skinnende lilletromme, der kan hænge i en sele. En marimba er et grotesk stort instrument. Hvis en xylofon var en Porsche, så ville marimbaen sådan ca. være en gravko. Man slår på den med køller.

Siden har der hvilet en form for forbandelse over kombinationen “mig og trommesæt”. Det lader til, at det aldrig vil ske. Måske et hint fra den større verdensorden om, at jeg simpelthen bare er utrolig ringe til det. Men nu skal det dæleme være slut. Nu må vi se, hvad det kan.

PS: Holstebro Musikskole er et fantastisk sted. Jeg har siden hen spillet i masser af bands (strengeinstrumenter dog), og jeg havde bl.a. en dygtig guitarlærer, der hed Johnny Madsen. Tak til jer alle derude for en brav indsats 🙂

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier