Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Nøglen til musiklokalet

150 x 100 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Han gav mig nøglen til musiklokalet. Jeg gentager lige. Han gav mig nøglen til musiklokalet!

Når det ringede ud til det store frikvarter, gik de andre ud på fodboldbanen eller i skolegården. Jeg gik i musiklokalet. Og der blev spillet højt. Virkelig højt.

Det er ikke sikkert, du ved det. Men hvis man er 14 år, GIGA musik-nørd og samtidig får at vide, at man nu har fri adgang til skolens musiklokale – så sker der altså noget dybt inde i én. Og hvorfor så det?

Nøglen til musiklokalet var mere end bare en nøgle. Jo jo, rent fysisk sad den bare lige dér i mit begrænsede nøglebundt (cyklen, hjemmet – og nu musiklokalet).

Men som en tryllestav hevet ud af en J.K Rowling-bog, åbnede den døren til det univers, jeg elskede allermest. Og nok endnu vigtigere – den symboliserede en tillid, jeg var blevet vist. Skolen og ham den helt fantastiske musiklærer (som jeg aldrig kan takke nok) stolede på mig, og jeg forstod mit ansvar.

Kære gamle musiklærer – du ved det nok næppe. Men du var – og er – mit idol. Du gav os lov, så vores styrker, inspirerede os og gav os et frirum. Tak for det. Dette værk skal være min hyldest til dig og andre forbilleder derude, som tør være det gode eksempel og vise tillid til vores børn og unge.

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier