Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Midlertidigt besøg af en idé

120 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg får ofte besøg af en idé. Det sker så tit, at jeg slet ikke ville have plads, hvis de blev hængende alle sammen. Heldigvis varierer kvaliteten, og de dårligste smutter typisk igen samme dag. De lidt bedre tager en overnatning.

Og så er der de idéer, der bliver ved med at komme på visit. Ofte i flere dage ad gangen – og gerne med lange mellemrum. Det er de rigtige gode idéer!

Hvis du lige som undertegnede kan blive fuldstændig blown away over en idé og hovedkulds kaster dig ud i nye projekter – så skulle vi måske øve os i at vente lidt mere. Bare lige for at se, om idéen bliver ved med at rumstere. Og gør den ikke det – ja, så var den bare lige midlertidigt på besøg. Er den insisterende – så lad os føre den ud i livet! Vi kan lige så godt overgive os. I det ubevidste har vi vendt, drejet, finpudset og valideret, – idéen er klar.

Man siger ofte, at man har “fået” en idé. Af hvem dog?
Idéer er muligvis ret magiske. Men har vi ikke bare en tendens til at stille os der, hvor vi bliver ramt af dem?
Jeg har stillet mig sådan et sted – og idéen bliver ved med at vende tilbage. Glæd dig til at høre mere.

Akryl.
Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier