Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Lad fuglene vise vej

150 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Det var en kold og klar dag. Efterårets første kulde havde ramt mine lunger. Jeg traskede derudaf på min daglige tur. Men hvor skulle jeg egentlig gå hen?

Tanken blev hurtigt hevet op på et højere og mere abstrakt plan. Hvor skal jeg egentlig hen?

Når jeg kommer i tvivl, øver jeg mig i at give slip.

Når man giver slip, tager verden over. Det kan være enormt befriende. Man lader sig skubbe rundt i manegen fra den ene side til den anden – fuldstændig ligesom alle andre ønsker det. Men det er rart, for det kræver ikke så meget.

Jeg nåede til en sidevej, som så ret spændende ud. Hvad gemmer der sig mon derinde? Er det noget, jeg skal bruge krudt på at finde ud af? Et nyt projekt, jeg skal kaste mig over, måske.

I samme øjeblik kiggede jeg op. Et fugletræk fløj forbi. De skulle nok til Tyskland. Jeg har hørt, at de ikke længere orker at flyve til Afrika. Det er lige så varmt og godt i Tyskland, så de sparer den lange flyvetur og tager til takke med sauerkraut og leberkäse.

Fuglene dannede et V. En pil om man vil. Pilen pegede lige ud. Jeg forstod en hentydning, gik forbi sidevejen og fortsatte ligeud ad hovedvejen. Dér skulle jeg åbenbart ikke ind. Det var ikke min beslutning – det var fuglenes. Verdens. Det eneste jeg skulle var bare at kigge op.

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier