Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Jeg har fået et højhus

150 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg har fået et højhus! Arh okay, det er måske liiidt overdrevet. Men jeg lejer mig i hvert fald ind et fantastisk sted på 9. etage i en vildt fed bygning med udsigt over hele byen, parken, skolerne, butikkerne, banegården, alle de studerende.. Kort fortalt kan jeg se det hele sådan lidt på afstand.

Og netop det med afstanden – eller “helikopterblikket” – det kan jeg godt anbefale. Faktisk tror jeg at mange at de folk, der styrer vores lille planet, kunne trænge til at få det hele lidt på afstand. Bare lige et smut til månen en uges tid – for så at kigge ned og tænke “hvad Sørensen er det egentlig, vi har gang i”.

I mit tilfælde er det rigeligt med højhuset. Udsigten og afstanden har allerede affødt et par gode idéer, som jeg har tænkt mig at gå ned på gadeplan og afprøve. Det er egentlig meget rart med sådan et højhus. Det skulle jeg have tænkt på noget før.

Akryl, oliepastel, mm. på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier