Jeg går ikke med hat.

Af Thomas Jacobsen
120 x 150 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

6.500 DKK

Jeg ville egentlig gerne – men jeg går ikke med hat. Mit hoved er simpelthen bare ikke et hattehoved. Det fungerer IKKE!

Men hvis jeg nu skulle have en hat.. så skulle det være en “ja”-hat. Jeg siger ja til meget. I hvert fald i perioder. Desværre har det den slagside, at efter en intens ja-periode, kan der godt blive fyldt lidt for meget op i den mentale lagerhal.

Heldigvis har klogere og mere erfarne personer i min familie lært mig, at jeg så må tage én ting ad gangen. Og det virker faktisk. Heldigvis da. For jeg er bare en ja-hatte-type. Det må jeg tilstå…

Akryl.

1 på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.