Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Introvert ekstrovert studievært

200 x 140 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

11.000 kr.

Han svæver selvsikkert gennem lokalet. Pindemadder, langstilkede glas, her kommer jeg. Hilser pænt og smiler på de rigtige tidspunkter.

Måske i ro og balance. Som en studievært, der naturligt er rummets leder og smidigt vandrer rundt i gæsternes landskaber af glæder og sorg uden at lukke for meget op for egen bagage.

Men når hoveddøren lukker, bliver der stille. Helt stille. Energien er brugt. Det legende lethed i det sociale rum var dyr. Og der er sjældent tilbud.

Intro, ekstro, outro – utro? Er man sig selv utro, hvis man både elsker at være alene og sammen med andre? Det tror jeg ikke.. Hver ting til sin tid. Utroskaben opstår måske i glimt, når man glemmer at vekselvirkningen er OK.

Jeg kender ham godt. Ved, hvordan han har det. Og jeg vil forsøge at være mere tro mod den side af mig, der føles rigtigt i nuet.

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

1 på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier