Unika-maleri af Thomas Jacobsen

For ti år siden

200 x 140 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg føler mig som en sommerfugl, hvor den ene vinge er de seneste ti år, og den anden er de næste.

Her svæver jeg rundt i min vugge som et produkt af fortid, fremtid og nutid. Vipper jeg med den ene vinge, er jeg styret af det, der var – vælger jeg den anden, forholder jeg mig til det, der kommer.

Imens råber jeg hult “Carpe diem” i et forsøg på at overbevise hele verden om, at jeg mest af alt lever lige nu.

Koordineres vores sommerfuglevinger overhovedet så bevidst? Eller ligger det dybere inde i maskinrummet – i DNA’en. Det er nok mere et vilkår end et værktøj.

Hvordan så dit liv ud for ti år siden? Var der mere arbejde, eller havde du lige sagt op? Var der mere familie og kærlighed, eller var der mest dig? Boede du et andet sted? Var du glad? Var du sur? Var du træt? Var du en anden? Har du lært noget? Og er det overhovedet det, vi skal?

For ti år siden i april flyttede vi ind – og et nyt eventyr foldede sig ud. Det har været skønt. Om ti år bor jeg her nok selv, eller måske er jeg rykket videre. Nogen i vores lille team er helt sikkert draget videre ud i verden. De skal ud og leve livet forlæns.

I går så jeg en sommerfugl i haven. Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg ikke, den forstod ret meget. Den var der bare – og nød (ubevidst) foråret. Sådan skal resten af min dag være.

Akryl og oliepastel på lærred.
Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier