Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Flyv lille fugl

130 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Man skal turde stole på medarbejderne – det ved enhver god leder. Man skal turde uddelegere. Ellers skulle man jo være med i det hele – og .. så ville man blive træt. Måske ville “det hele” heller ikke blive lige så godt, hvis man hele tiden blandede sig.

Sådan er det også med forældre og børn. Jeg synes det går så stærkt, og pludselig ligner ungerne små voksne – med spændende meninger om alt og en vilje til at gå egne veje.

Og hvad skal jeg? – jeg skal sgu gi’ slip! Jeg skal turde sige “flyv lille fugl” og stole på, at de godt kan selv. De finder aldrig ud af, hvordan verden hænger sammen, hvis jeg hele tiden fortæller dem, hvad der er OP og NED. Det går bare ikke – “kan selv, vil selv” og sådan skal det være.

Flyv lille fugl og lær dig selv og verden at kende. Jeg skal nok være her, når du har brug for mig. OP er i øvrigt dén vej…

Akryl på lærred.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier