Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Fanget men fri

140 x 100 x 2 cm
Gå til video
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Hvert eneste sekund af den skoledag føltes som en evighed. Tik tak, tik tak, matematik, dansk, tik tak, historie, tik tak…

Dagen inden hentede vi min nye cykel. Den var – et vidunder. Den var hele verden, den var det bedste, den var ubegribelig … den var min. Og nu holdt den ude i cykelskuret og ventede på mig. Faktisk var det nok omvendt.

Det ringede ud. Jeg sagde ikke farvel. Jeg SPURTEDE! Ud til min helt egen nye cykel. Jeg havde været fanget, men nu var jeg fri. Jeg overlevede!

Voksne kan udsætte behov. Nej vent, voksne skulle gerne have lært at udsætte behov. Ellers ender de nemlig som lidt trælse voksentyper, hvis liv peaker med en hovedrolle i “Luksusfælden”, fordi de ikke kunne vente. De ville have det hele NU. Uddannelse, hus, bil, hund, børn, fladskærm, Botox og de tre årlige ture til Ibiza. NU!

Den dag i skolen gik det op for mig, at jeg måtte arbejde på at mestre udsættelsens kunst. Nogle mener så, at jeg har arbejdet lige hårdt nok på det. Men dem om det. Jeg har som så mange andre opdaget, at rammer, begrænsninger og ventetid skaber muligheder. Vi kan tude, eller vi kan tilslutte os den anskuelse.

Nyd dine begrænsninger. De kan være døren til noget helt nyt. Bare du husker at bruge dem.

Akryl, oliepastel, mm. på lærred. Halvblank lakering.
Maleriet er signeret på bagsiden og kan dermed også bruges i højformat.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Kom en lille smule "tættere på"

Det kan være svært at forestille sig, hvordan et maleri ser ud i virkeligheden. Hvordan er farverne? Hvordan er lakeringen? Hvad med størrelsen? Det vil jeg her forsøge at gøre en lille smule lettere for dig her i denne video:

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier