Unika-maleri af Thomas Jacobsen

En rasteplads på livets motorvej

120 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Hvis livet er en motorvej – hvor finder vi så rastepladsen? Det tvinger jeg engang imellem mig selv til at svare på. Faktisk tror jeg, jeg er født lidt langsom. Så når livet begynder at tage en motorvejs-lignende form, går det for hurtigt for sådan en starut som mig. Jeg har brug for at lade tingene synke lidt ind engang imellem.

Min rasteplads er helt subjektiv – den er min. Selvfølgelig er den det, ellers får jeg jo ikke den rigtige “benzin” på motoren, og sandwichen smager forkert.

Det er lidt svært at finde min rasteplads. Det er ligesom om den ikke helt er kommet med på GPS’en. Faktisk burde tilkørslen være 10 gange større og have et kæmpe stort “SÅ TAG DOG EN PAUSE MAND”-skilt. Men når jeg så endelig finder den, støder jeg for tiden mest ind i .. maling og Murakami (note to self: god bog-titel).

Med maling på hænderne og tilpas laaaaangsom, virkelighedsfjern, magisk realistisk, japansk litteratur i baghovedet, kan jeg helt vildt godt li’ at gå lidt om bag rastepladsen og nyde den lille pseudo-skov, der typisk er plantet for at skabe en lidt mere organisk kulisse.

Så er jeg klar til tilværelsen igen. Måske er den også klar til mig.

Akryl på lærred.
Lakering: 50% mat / 50% halv-blank

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier