Unika-maleri af Thomas Jacobsen

En gang går solen sin runde uden Kaj

150 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

De italienske bambini vinker og smiler hver dag til Kaj, når de i den lille flok går mod skolen. Kaj er 88 år, dansker og sidder trofast på en bænk ved molen et sted i Syditalien.

Kaj ved godt, at solen en skønne dag – måske i morgen, måske om ti år – vil gå sin runde uden ham. Det er han helt okay med. For når forårssolen skinner, lever han. De kloge har ellers fortalt ham, at videnskaben kan holde ham kørende meget længere. Men Kaj er ikke nogen “cyborg” – han vil lade naturen gå sin gang.

Som et lille barn, der tavst erkender, at den sidste gave under træet er åbnet, har han lænet sig tilbage på bænken for at nyde alt det, han fik. Og hvem ved, måske er der alligevel en lille pakke, der har forputtet sig under de inderste grene. Man skal aldrig sige aldrig.

Kaj havde hele livet vidst, at han engang ville drage sydpå og slå sig ned. Det var drømmen, og den havde standhaftigt givet brændstof til viljen og livsglædens motor i årtider. Så enkelt var det. En alderdom i varmen med røde druer på flaske og en daglig mark og rita.

Den morgen var bænken tom. Solen var stået op i Palermo – men det var Kaj ikke. Børnene vinkede vanen tro, men konstaterede med undrende blikke, at Kaj var smuttet. Dagen gik. Solen gik ned. Ciao Kaj.

Akryl og oliepastel på lærred.
Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier