Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Ekspert i forklædning og symaskiner

200 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Indkøbschefen (min datter) og jeg har lige været i hypermarked. Betegnelsen er ikke helt skarp, for jeg bliver nærmest det modsatte af “hyper” af at være derinde. Og svimmel.

Nå, men lige efter mayonæsen, kamstegen og en stor mand i kedeldragt kommer vi så til symaskinerne. Vi har længe været på udkig efter sådan en krabat (altså en symaskine), og jeg udbryder højlydt “Se!! En Brother til kun 999”.

Vi diskuterer apparatets kvaliteter og mangel på samme, mens manden i kedeldragten rykker tættere på. Jeg når gennem mange fordomme om den typiske hypermarkedskunde, inden forvandlingen sker.

Hr. kedeldragt er IKKE, hvad jeg troede. Han er tilsyneladende en kultiveret symaskine-entusiast. Og han deler gerne ud af sin ekspertviden. Jeg ender med at vide ca 5000% mere om symaskiner, end da jeg trådte ind i hypermarkedet.

Jeg skammer mig lidt, når jeg undervurderer – ja nærmest dømmer – mine medmennesker uden et reelt grundlag.

Tak til dig i Thyborøn-smokingen for de gode råd.

Akryl, oliepastel, mm. på lærred. Halvblank lakering. Er tænkt vandret, men kan også bruges i højformat.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier