Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Drøm! Det er gratis

100 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Én af mine absolutte FAVORIT-scener i den danske filmskat er fra Busters Verden. Lillesøster, far og Buster himself drømmer sig langt ud i den store vide verden hjemmefra spisebordet, mens de spiller kort lavet af udklippede charterrejser. Trekløveret udgør i sig selv en stærk setting – men drømmeriet gør bare scenen magisk! De sidder med “ingenting” – og drømmer sig til alting.

Vi skal selvfølgelig ud i verden og se, røre, dufte, smage – alt det dér! Men jeg elsker den mulighed vi har her og nu – hver dag! Nemlig muligheden for at holde hinanden i hånden og drømme os tilbage i tiden, ud i verden, eller hvor vi nu vil hen. Især hvis vi husker at realisere drømmene engang imellem.

Mine børn har lært i engelsktimerne i skolen, at det kaldes armchair travelling, hvilket jeg egentlig ret godt ka’ li’!

Det er de tanker, jeg her har abstraheret over med pallet, pensel, maling og lærred. Faktisk kan jeg ikke finde på noget bedre at lave – det skulle da lige være armchair travelling.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier