Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Dig og mig og Magnolia

150 x 120 x 4 cm
Gå til video
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Som en ubevidst gestus plantede de magnoliatræet i haven. Den have, der nu er vores. Flere gange hvert år – startende i april – forvandler træet sig til det mest vidunderlige festfyrværkeri af hvide blomster med et let strejf af lyserødt. Blomsterne er så sprøde, at man har lyst til at spise dem. De er så smukke, at man ikke kan slippe blikket.

Vi har haft huset i næsten 10 år nu. Træet har “altid” været der for os. Vi tager det (en smule) for givet. Men uden jeres gestus dér for mange år siden, havde vores lille paradis ikke været nær så smukt, som det er i dag.

Jeg kan ikke takke jer for vores fælles træ, for jeg kender jer ikke. Men jeg kan takke, ved at gøre det samme som I gjorde. Ved at give videre til dem, der engang tager over efter mig. Selvfølgelig i en skala, jeg kan håndtere – vi kan jo ikke alle sammen gå rundt og redde hele kloden hver dag.

Tror jeg vil tage i Plantorama om lidt og købe et lille kirsebærtræ – og glæde mig ved tanken om, at der en dag står en taknemmelig far og plukker lækre røde bær med sine døtre ude i “vores” have.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Kom en lille smule "tættere på"

Det kan være svært at forestille sig, hvordan et maleri ser ud i virkeligheden. Hvordan er farverne? Hvordan er lakeringen? Hvad med størrelsen? Det vil jeg her forsøge at gøre en lille smule lettere for dig her i denne video:

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier