Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Det helt rigtige job

120 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Det var en anden, der sagde det.
Det var ikke mig.

Jeg tænker meget. Faktisk alt for meget. Jeg tænker meget på, om jeg er havnet på den rigtige hylde? Mit job og liv er kaotisk. Jeg brænder for at male, men også for at udvikle nye koncepter, trykke på computeren og for at være iværksætter. Penge har aldrig været målet – jeg vil bare gerne se ting lykkes og vokse.

Men midt i tankemylderet og alle aktiviteterne kan jeg komme i tvivl. Det er vist meget menneskeligt.

Giver det overhovedet mening, det jeg går og gør?

“Du har det helt rigtige job”, sagde min gode ven så lige pludselig til mig. Han havde siddet og kigget lidt på mig, mens jeg fortalte om min kaotiske tilgang til hverdagen og livet. Og hans kommentar overraskede mig lidt.

Jeg ved det jo godt. Men engang imellem trænger vi til at høre det fra andre. Til at få bekræftet, at vi er på rette vej, og at der er mening med galskaben. Jeg var begyndt at tro for lidt på det. Det fik vi lige rettet op på.

Det var løvfaldssommer, og vi spiste videre – lige dér midt i livet, sensommervarmen og det begyndende efterår. Den bedste tid af alle.

Akryl og oliepastel på lærred.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier