Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Der er kø ved bageren

120 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

I går gik jeg forbi bageren. Der var kø langt ud på fortovet. En skøn kø – fuld af mangfoldighed og lækkersultne mennesker. Tror de fleste var villige til at stå og vente et par timer dér i forårssolen.

Den store oplevelse for mig var bagerduften. Den var berusende med sin intense sødme – og så gjorde den noget…

Bagerduften sendte mig langt langt tilbage i tiden på et splitsekund. Først var jeg forbi min barndomsby og det lille centertorv. I weekenden var bageren her omdrejningspunkt for et ritual, der på vigtighedsskalaen langt oversteg nadver i  kirken, forårsrengøring og ukrudt i bedene. For mange i hvert fald.

Derefter tog jeg en tur til en provinsflække, hvor jeg med mit band var på ét af weekendens “spillejobs”. Jeg husker “tydeligt”, hvordan vi kl. 4 om morgenen dinglende hjem fra byen pludselig stoppede op og brugte det halve af hyren på smurte rundstykker og kanelsnegle.

Derfor skal du – dejlige bagerduft – lige have en tak med på vejen. En tak for en gratis tidsrejse, der fik mig til at gå og smågrine lidt dér på fortovet.

Akryl.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier