Der er kø ved bageren

Af Thomas Jacobsen
120 x 150 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

Solgt

I går gik jeg forbi bageren. Der var kø langt ud på fortovet. En skøn kø – fuld af mangfoldighed og lækkersultne mennesker. Tror de fleste var villige til at stå og vente et par timer dér i forårssolen.

Den store oplevelse for mig var bagerduften. Den var berusende med sin intense sødme – og så gjorde den noget…

Bagerduften sendte mig langt langt tilbage i tiden på et splitsekund. Først var jeg forbi min barndomsby og det lille centertorv. I weekenden var bageren her omdrejningspunkt for et ritual, der på vigtighedsskalaen langt oversteg nadver i  kirken, forårsrengøring og ukrudt i bedene. For mange i hvert fald.

Derefter tog jeg en tur til en provinsflække, hvor jeg med mit band var på ét af weekendens “spillejobs”. Jeg husker “tydeligt”, hvordan vi kl. 4 om morgenen dinglende hjem fra byen pludselig stoppede op og brugte det halve af hyren på smurte rundstykker og kanelsnegle.

Derfor skal du – dejlige bagerduft – lige have en tak med på vejen. En tak for en gratis tidsrejse, der fik mig til at gå og smågrine lidt dér på fortovet.

Akryl.

Ikke på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.