Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Da jeg startede en boghandel

250 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

10.000 kr.

Jeg har startet en boghandel.
Ikke sådan en Notting Hill-agtig hipster-boghandel, hvor Julia Roberts kigger forbi (havde det da bare været så vel).

Nej det er mere sådan en lidt moderne “woke”-agtig boghandel, hvor jeg sælger brugte bøger på nettet. Vandrehistorier om man vil. Nu må vi altså stoppe med at smide gode bøger i skraldespanden og med at fælde flere træer. Der er masser af eksisterende sider derude, der skal læses. Bøger der skal føles – ikke swipes.

Nå, men det var nu heller ikke fordi det skulle handle om endnu et af mine iværksætterprojekter – men snarere forestillingen om, hvad jeg vil fortælle børnenebørnene engang, når jeg stolt (?) beretter om mit livs bedrifter.

Bliver det om min tid som studerende? Min tid som underviser? Min tid som musiker? Min tid som alenefar? Min tid som boghandler? Min tid som trist? Min tid som glad? Min tid som ..

Hvad er det for en storyline, jeg er ved at skabe?
Hvilke handlinger og projekter er det, der beskriver mig?
Hvad er det for en selvbiografi, jeg ubevidst går og “skriver”?
Og er der nogensinden nogen, der kommer til at læse den..

Hvad vil du fortælle børnenebørnene, når de spørger, hvad du fik tiden til at gå med?

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.
Værket består af to malerier, der hver måler 120×120 cm.
Jeg anbefaler at hænge dem som vist på billederne med ca. 15 centimers mellemrum, så de samlet optager ca. 2,5 meter i bredden.

1 på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier