Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Da Jacobsens tag blæste væk

150 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Og der stod jeg så søndag morgen iført boxershorts, morgenhår og en kop kaffe. Jeg halvsov stadig, men alligevel noterede jeg mig, at udestuen havde noget nyt over sig. Den fremstod mere lys og frisk end normalt. Roligt kiggede jeg op. Nattens storm havde taget halvdelen af taget med sig – så der kom mere lys ind.

Jeg havde ikke bestilt en storm til at flænse mit tag. Havde ikke set det komme. Det skete bare.

En ny kop kaffe blev hældt op. Her i livet kontrollerer vi mange ting. Kaffen havde jeg styr på – men ikke stormen.

Nu var der jo bare tale om et tag. Jeg får nok et nyt inden længe. Men det fik mig til at tænke på folk, der pludselig rammes af noget langt mere alvorligt. Sygdom, tab…

Jeg var fanme glad for det tag.
Men hvad gør man egentlig, når krisen rammer sådan rigtigt?
Man spænder balderne og kæmper videre – siges det. Jeg er ca midt i livet, og jeg må tilstå, at jeg stadig ikke har lært at glemme sjælens ar. Balderne er endnu ikke af stål.

Livet byder på meget. Og det er langt fra det hele, vi selv har bestilt.

En tredje kop kaffe blev hældt op. Det var jo søndag.

Akryl
Halvblank lakering

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier