Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Buddha og Wifi

250 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg passerede en af de boliger, der grænser helt op til fortovet, og hvor man med sine to meter i højden nærmest bliver suget ind i stuen.

I lejlighedens eneste vindueskarm – den mest prominente plads – stod der to nøje udvalgte objekter. En wifi-router og en Buddha-figur. Her var de to meningsskabere i beboerens dagligdag, – overfortolkede jeg.

Det kaotiske internet med alle dets løgne, fristelser, (fake) news, influencers og helt sikkert også en masse gode ting.

Og så en løftet pegefinger i form af en forgyldt Buddha-figur, – der roligt mindede beboeren om, at man altså skal opføre sig ordentligt og ikke bare kaste sig ud i hvad som helst. Ellers er der ingen garanti for, hvilken reinkarnation, der bliver fundet frem.

To balanceskabere – side om side.

I min vindueskarm står der en kaktus og en påskelilje. Måske min egen ubevidste reminder om at gå ud i verden med både albuer og empati. Hvad står der i din vindueskarm – sådan lige nu?

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.
Værket består af to malerier, der hver måler 120×120 cm.
Jeg anbefaler at hænge dem som vist på billederne med ca. 15 centimers mellemrum, så de samlet optager ca. 2,5 meter i bredden.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier