Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Begyndelsen, Livet og Musens sang (serie)

100 x 100 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Engang imellem er ét maleri bare ikke nok. Uden tre følgende interventioner var jeg ikke nået i mål med denne serie på syv – men det gjorde jeg:

BEGYNDELSEN /// maler 1-3
“Vil du male syv malerier, der skal pryde det meste af mit nye hjem?”… What? Syv? Mig? En utrolig sympatisk mand fra et andet land end Danmark havde vist mig sin tillid. Vi fik en god snak, og jeg kunne hurtigt mærke, at han ville blive et spændende samarbejde. Det viser sig ofte i løbet af de første få sekunder af et bekendtskab. Jeg lyttede ydmygt – og han ligeså. Vi må gribe nuet og chancerne, tænkte jeg (også selvom angsten presser på). Tusind tak for tilliden og en sympatisk dialog! En proces var født.

LIVET / maleri 4
Mine to kære og jeg selv fik på skift nogle af de dér verdensomspændende sygdomme, der florerer for tiden. Fy for den lede. Det tog fuldstændig pusten fra mig, og kreativiteten dykkede. Faktisk tvivlede jeg til sidst på, at den stadig var der. På væggen hang syv blanke lærreder.
Livet så, at jeg havde brug for et lille skub – så det fik jeg. Den aften over aftensmaden, hvor jeg netop havde klaget min nød, opstod magien. De to føromtalte kære rejste sig op, kiggede på hinanden, stak hver en hånd i malingen og satte deres aftryk på det første lærred. “Nu er du i gang”, sagde de. Og det var jeg.

MUSENS SANG /// maleri 5-7
Har du prøvet at male et abstrakt maleri? Nej vent, har du prøvet at male syv abstrakte malerier på én gang? Det var min tilgang. At skabe en serie, en fortælling – en sammenhæng.
Det er dybt inspirerende! Men av, hvor gør det bare 7 x ONDT, hvis man begynder at tvivle på resultatet. Nedturen kom, nattesøvnen blev dårligere, og den ultra sensitive kunstners mundvige pegede mod syd.
Begge mine fødder var plantet solidt i sumpen, der trak mig dybere og dybere ned. Blokaden var virkelig.
Som en muse steg hun op af disen. Muser er mytiske og sagnomspundne, men på én gang fremstod hun både magisk svævende og helt nede på jorden. Vi snakkede om livets op- og nedture, grinede og udvekslede synspunkter. Jeg blev fascineret af hendes livsanskuelse og tilstedeværelse. Inspirationen var tilbage, humøret steg, mundvigene pegede mod nord – tak til dig for den tredje og sidste intervention. Håber, jeg må trække en livline, når jeg en anden gang skal vide, om jeg drøner den rigtige vej.

Sådan er livet. Vi bliver født, vi lever, og vi bliver ved med at søge bekræftelsen på, at det vi gør .. faktisk er godt nok.
Lige indtil den dag, hvor solen tager sin runde uden os.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier