Unika-maleri af Thomas Jacobsen

40% glæde

120 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

På dagens runde iagttog jeg et ungt par. De har nok været i starten af 20’erne. Fyren svingede bilen ind til kantstenen og ud nærmest fløj den unge dame. Hun krydsede vejen og tænkte ikke et sekund over, hvor skræmmende stærkt byens fartbøller plejer at køre lige netop dér – hun var ubekymret, og jeg var i chok.

Det var svært ikke at lægge mærke til dem. Eller faktisk var det mest den unge dame, der gjorde sig bemærket. Hvis menneskekroppen består af 60% vand, må hendes sidste 40% have været ren glæde.

Hun skulle vist ind og hente noget ved sin mor. Måske skulle de på weekendtur? Løbende ud af døren råbte hun “jeg elsker dig mor”.

Genforenet i bilen smilede de til hinanden, mens stereoanlægget blev skruet gevaldigt op. Og så var de væk.

Hverken han, hun – eller for den sags skyld moren – bemærkede mig. Men jeg så dem. Den unge “flyvende” kvinde ANER ikke, at hun har smittet mig med sin rendyrkede glæde, og at jeg nu har dedikeret dette maleri til hende. Men det er vel egentlig også det smukke ved det.

Akryl
Halvblank lakering

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier