Under over-fladen

Af Thomas Jacobsen
120 x 100 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

Solgt

Hvornår bevæger vi os under overfladen? Vil det altid være sådan, at der er en anden virkelighed – en anden sandhed – under overfladen? Ja, hvis du spørger mig – og vildt fedt, at vi sjældent kan se sandheden med det blotte øje. Ellers ville livet næsten have en ulidelig lethed.

Her i maleriet har jeg arbejdet med dette tema med flere virkemidler. Selve grundpositionen signalerer med sit simple udtryk to planer. På 10 meters afstand vil de fleste se en lys top og en “rusten” bund. Men for hvert skridt du nærmer dig, vil du støde på flere og flere detaljer.

Giv mig et praj, hvis du har lyst til at se nærmere på maleriet!

Ikke på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.