Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Paraplyen der pegede opad

120 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Det silede ned. Lårfede stråler. “It’s raining cats and dogs”. Pis-vejr.. Jeg gik gennem morgentrafikken og tænkte over, at det var en lidt barsk start på dagen. Faktisk var det lidt synd for mig. Det kunne ikke blive meget værre – men så tog blæsten til.

Jeg var pakket godt ind – ca tre lag overtøj. Og så rager jeg generelt temmelig højt op i luften. Stor mand – ville nogen sige. Og over denne store mand svævede et meget tvivlsomt eksemplar af en klap-sammen-paraply.

Forestil dig at lave en drink i Grand Canyon og så sætte en af de dér små papir-paraplyer ned oveni som pynt. Det var ca det størrelsesforhold, vi har ude i her.

“Puf!!!” siger det – og min sammenklappelige Bilka-paraply til 39 kr peger opad. En parabol af skam og ydmygelse. Jeg går panisk i gang med at genetablere paraplyens oprindelige funktion, men konstaterer, at den nu også er hoppet af spidserne flere steder.

I mine ører gør Mozart sit til, at hele dette scenarie virker mere og mere grotesk. “Puf!!” siger det på modsatte fortov. Og så endnu et “puf”. Som statister i en mislykket Broadway-musical danser vi rundt med vores paraboler. På en måde ret smukt. Men balancen er hårfin.

Senere samme dag købte jeg en ny luksus-paraply. Med en investering på få hundrede kroner har jeg nu placeret mig i paraply-ejernes superliga. Noget der har irriteret mig hele mit voksenliv er nu fikset på 10 minutter. Hvorfor fanden har jeg ikke gjort det noget før?

Akryl og oliepastel på lærred.
Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier