Unika-maleri af Thomas Jacobsen

På stien i skoven hilser vi

120 x 150 x 4 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

På stien i skoven hilser vi. På fortovet i byen ænser vi knap hinanden.

Jeg forsøger virkelig at komme ud og få en god travetur og noget frisk luft hver dag. Når jeg kommer ud, er jeg som en stueplante, der var liiige ved at tørre ud, men så fik et ordentligt skud vand lige i sidste øjeblik. Jeg blomstrer op.

Min favorit-rutes indhold spænder bredt. Jeg kommer gennem villakvarterer, trafik og natur. Jeg går blandt mennesker, ser trafikken og finder mig selv helt alene. Det er en rigtig fin variation.

I skoven – lige dér, hvor træerne åbner sig – er der en lille sø. Det er så smukt, og skønheden rammer mig fysisk og afslappende. Når jeg passerer de andre luft-trængende skovgængere, hilser vi på hinanden. De ældre siger frisk og tolkende “hej” til mig – og jeg respektfuldt “dav” til dem. I både hilsen og kropssprog “nærmer” vi os hinanden.

Tilbage på fortovet 20 meter derfra er vi alle tavse. Vi er i en anden arena. Den intime stemning og fortrolighed, der på få sekunder opstod på skovstien er væk.

Hvis vi søger kontakt, fællesskab, venskab, kærlighed eller noget femte, må vi placere os de rigtige steder. Livet er fyldt med tilfældigheder, men da jeg i dag flyttede mig 20 meter fra by til skov, placerede jeg mig i et fællesskab. 20 meter! Spændende hvor din næste travetur skal gå hen. Måske mødes vi i skoven – jeg skal nok hilse!

Akryl. Halvblank lakering.
Gallerilærred i dobbelt dybde (4 cm)

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier