Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Overhalet af mig selv

90 x 160 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg kom gående med en pakke i hånden – var på vej til posthuset. Der var en underlig stemning på gaden, og jeg blev utryg.

Var det mon fordi, pakken i hånden repræsenterede endnu et håbløst projekt, jeg havde kastet mig ud i – eller var det noget andet?

Til at starte med, spottede jeg det ikke. Men så gik det op for mig.
Jeg var fuldstændig alene.

I en halvstor provinsby trasker man ikke konstant ind i en medborger. Men her var noget andet på spil. Et eller andet havde ryddet gaden. Vinduer var tomme, bilerne var væk, ikke et øje at se – selv fuglene var blevet ude i skoven, og vinden havde lagt sig.

Så skete det.

En dreng på ca. 10 år overhalede mig på sin BMX-cykel. Roligt, slingrende og legende. Det var sådan en cykel, jeg fik og elskede, da jeg var på den alder. Jeg tvivlede ikke et sekund.. Det var mig selv. Jeg var glad, bekymringsfri og gjorde, hvad der passede mig. Og nu havde jeg (fanme) lige overhalet mig selv som voksen – på en BMX. Syret!

Det havde øjeblikkelig effekt, og jeg gik nu med min pakke i hånden og tårer i øjnene. Det var en voldsom oplevelse. Det var en hilsen fra mig selv og mit indre barn. “Husk at lege – husk at have dig selv med. Så skal det hele sgu nok gå”.

Med fornyet tro på projektet afleverede jeg pakken og smuttede hjem igen.

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier