Om at lytte højere

Af Thomas Jacobsen
120 x 150 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

6.500 DKK

Forleden mødte jeg en person, der var rigtig god til at tale højt og længe. I momenter var det interessante ting, der kom ud. Ked at af lave for meget protest – men denne person kunne godt have skruet lidt ned for højttaleren og en del op for lytteren.

Og hvordan lytter man så højere? Jeg må tilstå, at jeg – som de fleste – har et indbygget behov for selvpromovering. Lidt som en budgetpost med afsatte midler, der for Guds skyld skal bruges!

Men tænker man lidt over det, er det ofte en lige så god investering af holde igen med talestrømmen og lytte lidt mere intenst til det, der bliver sagt. Det vi siger, har vi jo allerede regnet ud.

Akryl.

1 på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.