Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Mysteriet om den forsvundne evighed

140 x 100 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Som barn havde jeg en følelse af, at livet var uendeligt. Jeg levede i en lykkelig boble badet i en underbevidst følelse af, at fremtiden aldrig ville vise sit socialrealistiske ansigt. Der herskede en form for evighed, en lethed, – en ubekymret tilstand.

“En dag kommer du og besøger os med dine børn og børnebørn”, sagde mine forældre – men det kunne jeg ikke forholde mig til. Jeg kunne heller ikke forholde mig til, at jeg en dag ville få et job, grå skægstubbe, skønne børn, ekskone, høje tindinger og en ejendomsskattebillet. Men alt det har jeg nu.

En dag forsvandt evigheden. Bevidstheden og virkeligheden havde taget hinanden i hånden og bankede på hos mig. “Smut så med dig”, sagde de til evigheden – og væk var den. Faktisk tog det nok lidt mere end en dag, men pointen er, at en ny dagsorden var på banen. Jeg er voksen nu – og jeg ved godt, at intet varer evigt. Det er min nye virkelighed.

Men er evigheden så bare helt væk, eller er den et sted derude – ensom og forladt?
Nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed. Jeg kender faktisk dens skjul.

Den findes inde i dig og mig. Den viser sit beroligende ansigt i særlige øjeblikke. Lige dér hvor vi laver det, vi allerbedst kan lide. Lige dér hvor vi er sammen med dem, der gør os glade. Lige dér – inde i dig og mig.

Nu ved du det. Og så kan du jo selv invitere den på besøg og glemme tid og sted for en stund. Det føles godt – og du må faktisk også gerne sige det videre til dem, du kender. Der er rigeligt af den – den der skønne evighed. Vi skal bare lige finde den frem.

Akryl på lærred.
Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier