Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Manden i det hellige rum

150 x 180 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

10.000 kr.

Når en mand med langt hår står midt i en kirke med en guitar hængende på tværs, giver det en mand som mig visse religiøse associationer. Han var ikke Guds søn, men han havde fat i noget.

Jeg var taget i kirke med en god ven. Det var hverken Faderen, Sønnen eller Helligånden, der havde lokket. Ahh, måske lidt – men det var snarere kulturen forklædt i musikken, der havde fået os ud af døren på en hverdagsaften. En længsel efter at koble af, glemme og bare være – her og nu. En længsel, der blev indfriet.

Var han hævet over os andre? Altså ham manden med guitaren på tværs, hvis toner fik englene til at synge. Ham med den dybe stemme, der fik kirkesoklen til at dirre. Ja, i en time og tyve minutter var han. Helt afgjort. Der var “hul igennem”, som man siger – en guddommelig indgriben.

Men da englene lukkede munden og kirkesoklen stod stille, var han mest af alt et menneske af kød og blod. Et menneske, der har rendyrket det, han elsker. Et menneske der var gået i dybden i forsøget på at forstå og opnå .. noget. Berømmelse og rigdom var for længst kastet i ligegyldighedernes afgrund for at sikre plads til det, der virkelig giver mening.

På de afsluttende fire minutter og 45 sekunder klædte halvguden os helt af. Vi grinede, så lyttede vi – og så græd vi. En kærkommen bumletur i Humørbussen. Lige dér midt i en helt almindelig kirke på en helt almindelig hverdagsaften.
Tak.

1 på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier