Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Jeg vandt i bob

120 x 150 x 4 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg vandt i bob! Eller dvs. sådan rent spilleteknisk – så tabte jeg.. big time.

Men jeg vandt alligevel. For i en time stod jeg rundt om en helt analog og meget offline træplade og puffede til nogle meget træ-agtige træringe sammen med mine to, efterhånden halvstore, døtre. Vi snakkede om alt og mest intet. Vi grinede og ærgrede os, når træringene bankede forbi målet og den sorte i stedet smuttede i (alle bob-kendere ved, at det ikke er godt!).

Så ja, min bob-tekniske uduelighed var enorm – men sejrsrusen over fantastiske 60 minutter i godt skærmløst selskab var mindst lige så stor. Som nogle af de kloge siger, er det ikke altid sejren og målet, der er det vigtigst – det er vejen derhen. Jeg glæder mig til flere bob-turneringer.

Akryl på lærred.
Halvblank lakering.
“Gallerilærred” i dobbelt dybde (4 cm).
Kan ophænges på to skruer i væggen.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier