Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Hvor har jeg savnet den sol

120 x 150 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Nogle sætninger kører lidt længere på literen end andre. Dem ka’ jeg godt li’. Jeg gemmer dem faktisk.

De kommer ofte spontant, og så kan de noget helt særligt. De kan opsummere. De rummer mere end ordene, der danner dem. De kommer fra andre – de kommer fra mig selv.

Følelsen af at støde ind i sådan en krabat får mig til at stoppe op. Jeg mærker efter og tager notits.

Jeg gik en tur i forårssolen med min datter. Det var den første rigtige forårsdag. Søndag i april. Vi skulle have is. Når man er 14 år, vil man egentlig ikke altid holde i hånd med sin far længere. Men det kunne vi godt den søndag. Det var hyggeligt.

Vi satte os på en bænk med isen og lynede vinterjakkerne op. Hyggesnakkede.

Når den første sol rammer mig – sådan rigtigt – har jeg det med at lukke øjnene og vende ansigtet op mod den.

“Hvor har jeg savnet den sol”, sagde jeg stille. Seks ord opsummerede en helt særlig følelse af at være på det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt, i det helt rette selskab. Vinteren var slut, og vi var sammen gået ud for at hilse på foråret. Hånd i hånd – lidt endnu.

Akryl og oliepastel på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier