Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Hvem er de andre?

120 x 150 x 2 cm
Gå til video
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Om lidt starter det hele igen. Efterskolen, skakklubben, det nye job, madpakkerne.

Alfabetet har vi styr på – sådan cirka da. Det starter med et “a” og lukker festen af på et bolleå. Sådan er det! Skakreglerne har ikke ændret sig. Opgaverne i det nye job er de samme som i det gamle. Og så er der lige madpakkerne – måske skulle man krydre med lidt oliven og tzatziki (inspireret af sommerens togter), men ellers ikke de store ændringer.

Men hvem er de andre? Altså de nye i klassen, de nye kollegaer, det nye skak-geni på holdet.. dem er vi da vist ikke så sikre på. Faktisk er det temmelig meget dem, vi går og tænker på her før det hele bryder løs – er det ikke?

For tiden har jeg isoleret mig selv en smule. Mest arbejdsmæssigt, men vist også på andre måder. Tror lige, jeg skulle have et break. Arbejdet er teknisk set det samme. Men der er noget, jeg mangler: De andre.. Fx kollegaerne. De der fantastiske typer, der render rundt og forstyrrer én midt i arbejdet, og som fortæller om deres syge moster over frokosten. Dem kan man faktisk godt gå hen og savne lidt.

Vi bruger meget krudt på at bekæmpe hinanden, vi mennesker. Men Gud hvor ville det være trist uden alle de andre.

Akryl, oliepastel.
Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Kom en lille smule "tættere på"

Det kan være svært at forestille sig, hvordan et maleri ser ud i virkeligheden. Hvordan er farverne? Hvordan er lakeringen? Hvad med størrelsen? Det vil jeg her forsøge at gøre en lille smule lettere for dig her i denne video:

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier