Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Farrock i elevator

120 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Jeg trådte ind i elevatoren – uvidende om, at jeg ni etager senere ville træde ud som en anden.

Elevatordøren rullede stille i, og jeg var alene. Fire vægge, et loft, et gulv – og mig.

Kontrasten til den kaotiske morgentrafik, jeg netop havde danset med, var enorm. Og det påvirkede mig.

Som et klarsyn gik iscenesættelsen i gang. Jeg fik nærmest hele planen serveret, så det gik hurtigt.

AirPods i.
Volumen på MAX.
Spotify åbnet.
Back In Black af AC/DC søgt frem.
Tommelfingeren i spændt, men sikker svæve-position over Play-knappen.

Der er 1, 2, 3, 4, 5, 6 markeringer på guitaren (og lidt pause), før beatet går i gang. Så omtrent fem sekunder før min vurderede ankomst slap jeg tomlen.

Timingen var genial.

I samme sekund, døren rullede op, gik jeg iført sorte jeans, en sort t-shirt og et overlegent smil ud af elevatoren – I SLOW MOTION (sådan føltes det i hvert fald) – til verdens fedeste “Back In Black”. Og sådan fortsatte jeg hen ad gangen – og ind på kontoret.

Det blev en god dag. Jeg havde fundet selvironien frem, taget lidt pis på mig selv – iscenesat mig som en working class hero, der fanme bare ikke var til at slå ud.

Dagen efter delte jeg elevator med syv smålugtende studerende, som ubevidst pressede mig op i det ene hjørne med madpakker, træningstasker og MacBooks.

Alle dage er bare ikke lige gode.

Akryl på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier