Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Duet med Pavarotti

130 x 160 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Hvis vi nu sagde, at jeg var mig.

Og den store komplekse og helt vidunderlige verden derude – det var Pavarotti. Altså ham dér opera-typen (der desværre ikke er blandt os længere).

Så skulle jeg hver dag synge duet med mesteren. Vi skulle synge i de store operahuse foran et glubsk og forventningfuldt publikum. Jeg skulle stå dér med min middelmådighed og forsøge at ramme det høje C. Lige ved siden af – mesteren.

Sådan har jeg det nogle dage. Følelsen af ikke helt at være go’ nok.

Der stilles store krav derude i verden. Og vi er jo for pokker alle sammen bare små almindelige mennesker af kød og blod. Arh,.. ham Pavarotti var nu ikke helt lille. Men mesteren var i bund og grund også “bare” et menneske – ligesom som du og jeg.

Det tror jeg faktisk, jeg vil minde mig selv om næste gang, der dukker en lidt faretruende dag op. Kød og blod. Gør det så godt, du kan. That’s it.

Akryl på lærred. Halvblank lakering.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier