Unika-maleri af Thomas Jacobsen

Du kan ikke nå mig

150 x 120 x 2 cm
Pris inkl. levering til din adresse (3-5 hverdage):

Maleriet er solgt eller reserveret

Vi kørte i stilhed på de jyske landeveje. Den ene (mig) mere følelsesladet end den anden (min datter). Vi var på vej til efterskolen.

Det enorme spejl til værelset fyldte forsædet, så vi sad på række som i en lille bus på vej ud over heden. Ud på nye eventyr.

Da jeg sad på bagsædet som barn, rakte min mor altid armen om og klappede mig blidt på benet. Bare lige for at sige “jeg sidder og tænker på dig”. Og samtidig kunne hun så også tjekke, om jeg stadig var der.

“Du kan ikke nå mig” grinede min datter derommefra. Jeg havde forsøgt at gøre min mors gestus efter, men vi havde pakket bilen så tæt, at mine ellers lange arme ikke var lange nok.

“Du kan ikke nå mig”, blev det ved med at kime inde i hovedet på mig. Og hun havde ret. Man bliver ikke ved med at kunne nå. Man vil automatisk blive ekskluderet på fineste vis, og tvunget til at give slip. Det har naturen bestemt.

Det er weekend igen, og mens jeg skriver dette, sidder hun stille her ved siden af mig på terrassen og tegner. Hun aner ikke, hvor meget jeg nyder det…

Akryl på lærred.

Ikke på lager

Har du spørgsmål?

Giv mig gerne et kald eller en SMS7190 3066. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail på [email protected]. Jeg vender hurtigt tilbage.

Mvh Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen fra Symbolik, abstrakte malerier

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) – så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos – noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket – jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.

Fri levering i DK

Der er fri levering med fragtmand lige til døren i hele DK. Leveringen tager cs. 3-5 hverdage fra din bestilling. Jeg kontakter forud for leveringen, så kan aftale den bedste leveringdag. Vi kan også aftale, at fragtmanden stiller maleriet i garagen eller lign. Du vil få notifikationer på mail, når maleriet er undervejs og leveret.
  • Fri fragt (3-5 hverdage)
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier
  • Fri fragt lige til døren (3-5 hverdage)
  • 14 dages returret
  • Køb online eller kig forbi
Kortlogoer - symbolik abstrakte malerier