Det sted, du nu skal betræde

Af Thomas Jacobsen
100 x 120 x 2 cm 
Pris inkl. levering (3-5 hverdage; ved indramning ca. tre hverdage ekstra):

4.500 DKK

“Jeg er rolig og afslappet, men inderst inde er jeg rædselsslagen.” Sådan afsluttes 1Q84-kapitlet, der har inspireret mig til maleriet foran dig lige nu (generelt tak til Haruki Murakami for inspiration til mine abstrakte malerier). Kender du følelsen af, at det nok skal gå – men at du samtidig er ved at s…. i bukserne af skræk? Uden at afsløre for meget (for jeg vil gerne overlade fortolkningen til dig), er netop det paradoks, jeg har fordybet mig i her.

Og ja, jeg har for nylig været i Berlin. Fantastisk by! Rå beton, graffiti, splittelse, længsel nyt, gammelt- kærlighed og krig.

Se også “8”, et andet abstrakt maleri med symbolske ligheder.

1 på lager

Se flere malerier...

Fremvisning

Bor du i nærheden (af Horsens), er du velkommen til at kigge forbi og se maleriet. Kontakt mig gerne (se nederst) - så finder vi tid til en kop kaffe og et uforpligtende kig.

14 dages returret

Én ting er at se et maleri på fotos - noget andet er at se det i virkeligheden. Skulle du komme i tvivl efter modtagelsen af maleriet, yder jeg naturligvis 14 dages returret. Maleriet skal blot være i samme stand, som da du modtog det. Ønsker du at returnere maleriet, bedes du kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Eventuel returnering er for egen regning.

Indramning

Mine malerier er som udgangspunkt tænkt rå på væg. Det betyder naturligvis ikke, at en indramning er udelukket - jeg foretrækker bare selv at hænge mine malerier direkte op på væggen. Hvis du ønsker indramning vil jeg anbefale en diskret mat hvid svæveramme. Du finder valgmulighederne her på siden. Du skal regne med tre dages ekstra leveringstid ved valg af indramning.

Ophængning

Materialer til ophængning medfølger. Metoden kan afhænge af lærredet (blindrammen), størrelse, indramning eller ej, mm. Typisk vedlægges eller monteres øksner og wire. I nogle tilfælde vælger jeg selv at hænge malerier (uden svæveramme) direkte på skruer i væggen, så det kan slutte helt tæt.